Nucleo este acceleratorul de comert electronic care investeste know-how si tehnologie ca sa faca profitabila afacerea ta in mediul online.

Daca ai incercat deja sa faci un magazin online dar rezultatele nu au fost pe masura timpului sau banilor investiti sau daca nu ai inca un business online pentru afacerea ta atunci ar fi bine sa colaboram.

In ultimii 14 ani de zile am participat la lansarea catorva sute de magazine online. Unele mai mici, altele foarte mari. Unele s-au inchis insa cele ramase fac anual vanzari de cateva milioane de euro. Acum, cat timp citesti acest text cateva sute de comenzi noi trec deja prin sistemele noastre.

In cei 14 ani am identificat si definit o strategie pentru lansarea in online si vrem sa facem un parteneriat cu tine.

Noi venim cu tot ceea ce stim si cu tot ceea ce ai avea tu nevoie, tu vii cu tot ceea ce faci deja bine in offline.

Astfel, in loc sa reinventezi roata, scutesti banii de platforma sau ERP, banii de consultanta si testare si te concentrezi pe ceea ce stii tu sa faci mai bine – sa vinzi produsele.

Folosesti resursele pe care deja le ai – stocul, oamenii sau banii de promovare pentru a deschide impreuna cu noi acest canal nou de vanzare. Cand toti ne-am facut treaba bine poti si ramane cu ceea ce oferim noi.

NUCLEO are patru direcții de dezvoltare – o directie de investitie activa, o directie de investitie pasiva, o direcție de implementare-restructurare si o directie caritabila. Indiferent de directia aleasa Nucleo te sustine si cu o directie educationala – cursuri, carti si suport pentru dezvoltarea afacerii tale in mediul online
Directia de investitie activă este cea in care ne asociem si conducem impreuna afacerea online. Impartim taskurile, facem procedurile de lucru si punem la punct impreuna toate sistemele necesare. Tu faci oricum ceea ce faceai si pana acum – aprovizionezi, livrezi si faci reclama. Noi investim cunostiintele noastre si toate uneltele necesare operarii magazinului online si optimizarii bugetului de marketing al acestuia.
Vom investi alaturi de tine in acel magazin online până în momentul în care decidem de comun acord ca vom face exit. Pentru ca investitia va fi realizata transparent TU poti in orice moment cumpara integral partea noastra si ramane singur proprietar.
Directia de investitie pasivă este cea in care investim doar platforma tehnologica. Tu iti conduci afacerea cum vrei.
Stabilim de comun acord niște indicatori de performanță si de creștere. In momentul in care ii atingi accesezi următorul nivel din planul nostru de investiție.
Astfel vei avea acces la tehnologii avansate de comert electronic, vei avea acces la cursuri si studii de caz insa le vei primi pe rand, putin cate putin, pe masura ce vei avea nevoie de ele.
Direcția de implementare este cea în care dacă ai nevoie de o platformă avansată de comerț electronic și de servicii adiacente acesteia ti le putem oferi contra-cost, la fel, fără sa ne implicam în afacerea ta. Daca ai deja un magazin online care nu are rezultatele scontate atunci te putem ajuta in restructurarea acestuia. Te vom ajuta sa iti reorganizezi procesele de lucru astfel incat magazinul tau online sa aiba succes. Si vei plati lunar pentru aceste lucruri.
Si nu in ultimul rand ne dorim sa contribuim la imbunatatirea mediului in care traim.
Daca ai o asociatie care ajuta persoanele defavorizare sau persoanele cu dizabilitati da-ne un semn. Daca ei manufactureaza diverse produse sau ofera servicii livrabile electronic te ajutam sa le faci cunoscute la nivel regional, national sau chiar international prin intermediul internetului.
Orice varianta ai alege noi investim permanent în a-ți oferi cea mai bună tehnologie si cele mai bune sisteme care ți se potriveșc.
TU vei scuti costurile de invatare, de implementare si testare si nu in ultimul rand vei avea un partener care are probabil deja raspunsul la majoritatea intrebarilor tale.
Te ajutam să crești bazându-ne pe experiența noastră de peste 14 ani de comert electronic in Romania in calitate de furnizori, consultanti sau jucatori.

Daca vrei sa te tinem la curent cu studiile de caz sau noutatile lasa-ti adresa mai jos in comentarii. Nu trimitem spam, nu divulgam adresa si te poti dezabona oricand vrei pe viitor.

Cu stima, nucleo_lat
Adrian Zamfira
contact (la) kubu.ro
https://www.linkedin.com/in/adizamfira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *